Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bilgisayar bulmak

Rüyada bilgisayar bulmak

Rüyada bilgisayar bulmak yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, insanların takdirini kazanacağına, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bilgisayar bulmak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların gözden geçirilmesi gerekebilir.

Rüyada bilgisayar bulmak kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına inanılır.

Rüyada bilgisayarın çalındığını görmek borçlarının da kapanacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine işarettir.

Rüyada beyaz bilgisayar görmek onun mutlu olmasına vesile olacağına, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza delalet etmektedir.

Rüyada bilgisayar kapatmak rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bilgisayar oyunu oynamak yolunun açılacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, rüyayı gören kişinin hevesinin kursağında kalacağına işaret eder.

Rüyada bilgisayar çantası görmek yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada bilgisayara format atmak sıkıntı yaşanacağına, yeni planlar yapacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski bilgisayar görmek zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments