Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bilgisayara girmek

Rüyada bilgisayara girmek

Rüyada bilgisayara girmek kariyer edineceğine, kendi işini açacağına, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bilgisayara girmek gördüyseniz:

  • Baskı yaratan konuları konuşmanın zamanı gelmemiş olabilir.

Rüyada bilgisayarın içine girmek ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada bilgisayara girmek daha fazla gelir elde edeceğine, sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bilgisayar kaybetmek maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada eski bilgisayar görmek uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine delalettir.

Rüyada bilgisayar mouse görmek iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, evde dinlenmek zorunda olacağına tabir olunur.

Rüyada bilgisayar tamir etmek sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, rızkın genişleyeceğine, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada oyuncak bilgisayar görmek zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, fakirlikten kurtulmaya, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada bilgisayarı açmak elinin darlıktan kurtulacağına, ün sahibi olacağına, tazeleneceğine ve canlanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments