Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bilgisayar oyunu oynamak

Rüyada bilgisayar oyunu oynamak

Rüyada bilgisayar oyunu oynamak işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bilgisayar oyunu oynamak gördüyseniz:

  • Taşınmak, yaşadığınız yeri güzelleştirmek veya kendinizde yapacağınız değişiklikler maddi hedeflerinize ulaşmanıza da yardım edebilir.

Rüyada bilgisayar oyunu oynamak bolluğun ve bereketin düşeceğine, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bilgisayarla oyun oynamak yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına rivayet eder.

Rüyada bilgisayarda oyun oynamak kazançlı adımlar atılacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına işaret eder.

Rüyada bilgisayar oyunu görmek çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine inanılır.

Rüyada bilgisayar oyunu oynadığını görmek korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bilgisayar oynamak hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bilgisayarla oynamak bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sokakta oyun oynamak toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, başarılarının sürekli olacağına, esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments