Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bilgisayar programı görmek

Rüyada bilgisayar programı görmek

Rüyada bilgisayar programı görmek hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, bazı konularda önayak olunacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, para sıkıntısından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bilgisayar programı gördüyseniz:

  • Size zorla kabul ettirilmeye çalışılan teklifler olabilir.

Rüyada bilgisayar programı görmek huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına inanılır.

Rüyada ders programı görmek kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına delalet eder.

Rüyada televizyon programı görmek zor günler geçirileceğine, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine delalet eder.

Rüyada yarışma programına katılmak tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, kötü yola sapmayacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evlenme programı görmek almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına inanılır.

Rüyada televizyon programına çıkmak maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, büyük bir mala sahip olacağına işaret eder.

Rüyada radyo programı yapmak saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yarışma programı izlemek iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, programların ve projelerin tutmayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments