Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bilgisayarın kırıldığını görmek

Rüyada bilgisayarın kırıldığını görmek

Rüyada bilgisayarın kırıldığını görmek düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, kafasını toparlayacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına rivayet eder.

Rüyada bilgisayarın kırıldığını gördüyseniz:

  • Sizin için önemli kişilerle aldığınız kararları detaylandırıyor olabilirsinİZ.

Rüyada kırılmış bilgisayar görmek yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada bilgisayarın kırıldığını görmek kariyer edineceğine, sorunların ve engellerin biteceğine, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına rivayet eder.

Rüyada bilgisayar kırıldığını görmek çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına işarettir.

Rüyada yeni bir bilgisayar almak bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine delalettir.

Rüyada bilgisayarda yazmak çoluk çocuğa karışacağına, daha iyi mağazalardan giyineceğine, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bilgisayar ekran görmek ufkunun açılacağına, makam edineceğine, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada bilgisayar oynamak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine işaret eder.

Rüyada bilgisayarda müzik dinlemek karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments