Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bilekte yara görmek

Rüyada bilekte yara görmek

Rüyada bilekte yara görmek başına uğursuzluklar geleceğine, kazancın günden güne artacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına işaret eder.

Rüyada bilekte yara gördüyseniz:

  • Aslında ne derece dikkatli olursanız olun para sıkıntısı kaçınılmaz gibi görünüyor.

Rüyada bilekte yara görmek şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, daha rahat bir nefes alacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Rüyada bileklerini kestiğini görmek çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine işaret eder.

Rüyada bilek kesilmesi görmek verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının bileklerini kestiğini görmek sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bileklerinin kesildiğini görmek her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bilekten ameliyat olmak mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına inanılır.

Rüyada bilek kestiğini görmek maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, kötü durumlara düşürüleceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine yorulur.

Rüyada bilekte dövme görmek yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments