Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bilek kesilmesi görmek

Rüyada bilek kesilmesi görmek

Rüyada bilek kesilmesi görmek aile hayatının sorunsuz olacağına, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, sıkıntı çekeceğine yorulur.

Rüyada bilek kesilmesi gördüyseniz:

  • Geçmişte birlikte çalıştığınız kişilerden yeni teklifler ya da öneriler alabilirsiniz.

Rüyada bilek kesilmesi görmek yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada bileklerinin kesildiğini görmek daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada el bileklerinin kesildiğini görmek gözünün yaşını sileceğine, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada ayak bileklerinin kesildiğini görmek kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, gözünü para hırsı bürüyeceğine, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada başkasının bileklerini kestiğini görmek sadece kendisini düşüneceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına inanılır.

Rüyada bilek güreşi yapmak başarılarını arttıracağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bilek kesmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, öz güveninin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada bilek öpmek anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments