Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bilekte dövme görmek

Rüyada bilekte dövme görmek

Rüyada bilekte dövme görmek deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, zarar edeceğine, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, kazancının tükenmeyeceğine delalet eder.

Rüyada bilekte dövme gördüyseniz:

  • Fiziksel sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor.

Rüyada bilekte dövme görmek insan içine çıkmak istemeyeceğine, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına tabir olunur.

Rüyada bileklerini kestiğini görmek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bilekten ameliyat olmak her zaman çok üzgün olacağına, zarar getirecek bir yoldan dönmeye, bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına inanılır.

Rüyada bilek kestiğini görmek kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada el bileklerinin kesildiğini görmek iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, verimin her geçen gün artacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada bilek kesmek sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada bilek kesilmesi görmek kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, ipliklerini pazara çıkaracağına, manevi yönlerinin güçleneceğine yorulur.

Rüyada bilekten kan aldırmak çok iyi bir duruma geleceğine, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, iyi habere alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments