Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bilek kestiğini görmek

Rüyada bilek kestiğini görmek

Rüyada bilek kestiğini görmek çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada bilek kestiğini gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın bilerek yada bilmeyerek, bir işinizi engellemesi mümkündür.

Rüyada birinin bileklerini kestiğini görmek hikmet sahibi olacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, o işten ekmek yiyeceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşının bileklerini kestiğini görmek bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının bileklerini kestiğini görmek duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine, insanlara karşı güveninin sarsılacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına alamet eder.

Rüyada bilek kestiğini görmek sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, başını yastığa daha rahat koyacağına, sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada bileklerini kestiğini görmek elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, yeni işlere atılacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bileklerinin kesildiğini görmek zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, girdiği her işte büyük adımlar atacağına, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine işarettir.

Rüyada bileklerini kesmek büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, yüzlerinin gülmesini sağlayacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına işaret eder.

Rüyada bilekten ameliyat olmak kendisine fazlaca kar getireceğine, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments