Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bileklerini kestiğini görmek

Rüyada bileklerini kestiğini görmek

Rüyada bileklerini kestiğini görmek sevilen bir kişi olunacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına delalet etmektedir.

Rüyada bileklerini kestiğini gördüyseniz:

  • Yorumlarınızı manipüle eden kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada başkasının bileklerini kestiğini görmek sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına rivayet eder.

Rüyada bileklerini kestiğini görmek yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada bilek kestiğini görmek yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına inanılır.

Rüyada birinin bileklerini kestiğini görmek zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına, daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının bileklerini kestiğini görmek yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine yorulur.

Rüyada bileklerini görmek herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına rivayet eder.

Rüyada bilekten kan aldırmak kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada bilek güreşi görmek ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına, kısmetlerinin bol olacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments