Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bileklerinin kesildiğini görmek

Rüyada bileklerinin kesildiğini görmek

Rüyada bileklerinin kesildiğini görmek hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, işlerden yana başarılar elde edileceğine, yoksul için zenginliğe, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine işarettir.

Rüyada bileklerinin kesildiğini gördüyseniz:

  • Eksikleri tamamlamanız gerekebilir.

Rüyada ayak bileklerinin kesildiğini görmek yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada bileklerinin kesildiğini görmek emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine delalettir.

Rüyada bilek kesilmesi görmek eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada el bileklerinin kesildiğini görmek çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına rivayet eder.

Rüyada bilek güreşi yapmak büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bilekte altın bilezik görmek insanların alım gücünün azalacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada bilek bükmek kazançlı işlere girileceğine, güzel bir döneme girileceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bilek kırmak her işten alnının akıyla çıkmaya, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments