Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bilekten ameliyat olmak

Rüyada bilekten ameliyat olmak

Rüyada bilekten ameliyat olmak yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bilekten ameliyat olmak gördüyseniz:

  • Sizden farklı bir geçmişi olan veya sizden farklı kültürlerden gelen kişilerle iletişim kurmanız yeni bilgiler edinmenizi sağlayabilir.

Rüyada bilekten ameliyat olmak böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, tüm sorunlarının biteceğine inanılır.

Rüyada bilek öpmek şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine inanılır.

Rüyada bilekten kan aldırmak değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, daha sonra işlerin açılacağına delalettir.

Rüyada bilek güreşi yapmak maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bileklerini kestiğini görmek asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına delalet eder.

Rüyada bilekte dövme görmek iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine işarettir.

Rüyada bilekten bıçaklanmak bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına yorulur.

Rüyada bileklerinin kesildiğini görmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, sağlık sorunun kalmayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments