Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının bileklerini kestiğini görmek

Rüyada arkadaşının bileklerini kestiğini görmek

Rüyada arkadaşının bileklerini kestiğini görmek ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının bileklerini kestiğini gördüyseniz:

  • Kendinizi belli seçimler yapmak zorunda hissedebilir ya da sert kararlarınız yüzünden suçluluk hissine kapılabilirsiniz.

Rüyada arkadaşının bileklerini kestiğini görmek yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına, endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına tabir olunur.

Rüyada birinin bileklerini kestiğini görmek çok iyi yerlere geleceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, tatil ya da dünya turuna çıkacağına delalet eder.

Rüyada bileklerini kestiğini görmek yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının bileklerini kestiğini görmek zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine tabir olunur.

Rüyada bilek kestiğini görmek şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada bileklerinin kanadığını görmek huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine delalet eder.

Rüyada bilek kesmek o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine delalet eder.

Rüyada bilek bükmek her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, her daim Allah yolunda yürüyeceğine, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments