Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolunda bileklik görmek

Rüyada kolunda bileklik görmek

Rüyada kolunda bileklik görmek rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kolunda bileklik gördüyseniz:

  • İşaretleri takip edin sizi doğru yere taşıyabilirler.

Rüyada kolunda altın bileklik görmek sevilen bir kişi ile tartışılacağına, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada kolunda bileklik görmek iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın bileklik satın almak planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bileklik taktığını görmek iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada siyah boncuklu bileklik görmek çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın bileklik hediye etmek ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına alamet eder.

Rüyada bileklik almak her istediğini alabileceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi bileklik görmek kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments