Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hediye bileklik almak

Rüyada hediye bileklik almak

Rüyada hediye bileklik almak sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, başı sıkışanın derdine çare bulacağına, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına tabir olunur.

Rüyada hediye bileklik almak gördüyseniz:

  • Sadece niyet ya da planlarınızdan bahsetmeniz artık hiç kimseyi tatmin etmiyor.

Rüyada bileklik hediye etmek böylece aynı hataları yapmayacağına, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine, her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada birinden bileklik hediye almak yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, parasını ve malını kaybedeceğine inanılır.

Rüyada bileklik hediye edildiğini görmek bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına, daha büyük işler için bir örnek olacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın bileklik hediye etmek ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine rivayet eder.

Rüyada hediye bileklik almak hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gümüş bileklik hediye almak herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada boncuklu bileklik görmek kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın bileklik kaybetmek işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, günahlarından tövbe etmeye alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments