Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boncuklu bileklik almak

Rüyada boncuklu bileklik almak

Rüyada boncuklu bileklik almak her zaman çok mutlu olacağına, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına, sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada boncuklu bileklik almak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin inatları bir keçiyle diyalog kurmayı tercih etmenize neden olabilir.

Rüyada siyah boncuklu bileklik görmek insanlardan takdir toplayacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, daha iyi imkânlara sahip olacağına işaret eder.

Rüyada boncuklu bileklik almak huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine tabir olunur.

Rüyada boncuklu bileklik görmek çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, bunu şeref sayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada boncuk bileklik görmek mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına delalettir.

Rüyada mavi boncuk bileklik görmek aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine işarettir.

Rüyada mavi boncuklu bileklik takmak hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına inanılır.

Rüyada boncuklu bileklik takmak yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına, sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına delalet eder.

Rüyada boncuktan bileklik görmek yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments