Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah boncuklu bileklik görmek

Rüyada siyah boncuklu bileklik görmek

Rüyada siyah boncuklu bileklik görmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, doğru adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah boncuklu bileklik gördüyseniz:

  • Kayıplarınızı bertaraf edebilirseniz maddi açıdan güvende hissedebilirsiniz.

Rüyada siyah boncuklu bileklik görmek onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boncuk bileklik görmek şöhretli biri olunacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi boncuk bileklik görmek aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına delalet eder.

Rüyada boncuktan bileklik görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada boncuklu bileklik almak sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boncuk bileklik takmak geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına delalet etmektedir.

Rüyada boncuklu bileklik takmak neşeli zamanların yaşanacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, sevdiği kişiden de ayrılacağına rivayet eder.

Rüyada mavi boncuklu bileklik takmak üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments