Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bileklik düşürmek

Rüyada bileklik düşürmek

Rüyada bileklik düşürmek sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, tabiatı kötü olan kişiye, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bileklik düşürmek gördüyseniz:

  • Hayatınızda bir çok olumlu değişiklik meydana gelebilir.

Rüyada bileklik düşürmek büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gümüş bileklik çalmak kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, dış ticarete atılacağına, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına alamet eder.

Rüyada gümüş bileklik hediye almak işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada boncuklu bileklik almak mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına, ele güne muhtaç olacağına alamet eder.

Rüyada bileklik hediye etmek hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taşlı bileklik takmak eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, çok başarılı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bileklik almak sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada küpe ve bileklik görmek verimliliğinin de artacağına, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, atılan adımların zarar getireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments