Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı bileklik görmek

Rüyada sarı bileklik görmek

Rüyada sarı bileklik görmek uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, sevdiklerini de koruyacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına işarettir.

Rüyada sarı bileklik gördüyseniz:

  • Paranızı doğru alanlarda kullanmalısınız.

Rüyada sarı bileklik görmek hiç beklenmedik şeyler yapacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah bileklik görmek mesleğinde uzmanlaşacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine inanılır.

Rüyada altın ve gümüş bileklik görmek kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, aksine işe neredeyse köstek olacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada bileklik takmak iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, rüyayı gören kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine işarettir.

Rüyada bileklik almak ters giden durumların düzeltileceğine, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına alamet eder.

Rüyada deri bileklik görmek sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada gümüş bileklik bulmak arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada ip bileklik görmek ticaret sektörüne atılacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments