Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın kolye bileklik görmek

Rüyada altın kolye bileklik görmek

Rüyada altın kolye bileklik görmek işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, zorluklarının son bulacağına, başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına delalettir.

Rüyada altın kolye bileklik gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerle ilgili alışılmadık gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada altın kolye bileklik görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına, kazancın yarı yarıya artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kolye ve bileklik görmek dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, rakiplerin oyununa gelineceğine işaret eder.

Rüyada kolye bileklik görmek kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, güzel bir hayatı olacağına, kısmet alacağına delalettir.

Rüyada altın yüzük ve bileklik görmek Allah yolunda ilerleyeceğine, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına yorulur.

Rüyada altın bileklik almak ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine tabir olunur.

Rüyada kolunda altın bileklik görmek kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına rivayet eder.

Rüyada altın bileklik hediye etmek sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine delalettir.

Rüyada altın bileklik takmak eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments