Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bileklerinin kanadığını görmek

Rüyada bileklerinin kanadığını görmek

Rüyada bileklerinin kanadığını görmek kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bileklerinin kanadığını gördüyseniz:

  • Bazı gelişmeler şaşırtıcı olabilir.

Rüyada bileklerinin kanadığını görmek sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına yorulur.

Rüyada bileklerini kestiğini görmek üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin bileklerini kestiğini görmek başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada bilek kırmak isabetli kararlar alacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, iyi habere tabir olunur.

Rüyada bilek bükmek zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, ruhani önderlik yapacağına, hakkı olanlara kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bileklerinin kesildiğini görmek yapılan bir hatanın düzeltileceğine, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının bileklerini kestiğini görmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, her anlamda şifa bulmaya yorulur.

Rüyada başkasının bileklerini kestiğini görmek eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments