Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin bileklerini kestiğini görmek

Rüyada birinin bileklerini kestiğini görmek

Rüyada birinin bileklerini kestiğini görmek hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına işaret eder.

Rüyada birinin bileklerini kestiğini gördüyseniz:

  • Belli bir amaç için çalışmaktan kaçınmamanız ya da katılımcı olmanız toplum içindeki statünüzü bir basamak yukarı taşımakta etkili olabilir.

Rüyada bilek kestiğini görmek kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine delalettir.

Rüyada arkadaşının bileklerini kestiğini görmek sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine alamet eder.

Rüyada birinin bileklerini kestiğini görmek girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, herkesin yardımına koşan rüya sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının bileklerini kestiğini görmek şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına rivayet eder.

Rüyada bileklerini kestiğini görmek rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada bileklerini kesmek bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına rivayet eder.

Rüyada el bileklerinin kesildiğini görmek yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, çekilen zahmetin çoğalacağına, Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına delalettir.

Rüyada kendi bileklerini kesmek müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments