Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bilek kırmak

Rüyada bilek kırmak

Rüyada bilek kırmak karanlık zamanların aydınlanacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, moral bulacağına, hafifleyeceğine, çok iyi şeylere, ters giden durumların düzeleceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına delalet eder.

Rüyada bilek kırmak gördüyseniz:

  • Maddi konularda bazı sıkışıklıklar meydana gelebilir.

Rüyada bilek kırmak yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine rivayet eder.

Rüyada birinin bileklerini kestiğini görmek rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine delalettir.

Rüyada bilekten kan aldırmak birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına, kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının bileklerini kestiğini görmek ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada bilekte altın bilezik görmek çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada bilekten ameliyat olmak artık daha dikkatli davranacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine alamet eder.

Rüyada bilekte dövme görmek atılan adımların büyük başarılar getireceğine, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bilek kesilmesi görmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments