Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bilek bükmek

Rüyada bilek bükmek

Rüyada bilek bükmek epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine işaret eder.

Rüyada bilek bükmek gördüyseniz:

  • Ani gelişmeler veya beklenmedik durumlar toplum içerisindeki duruşunuzu olumlu etkileyebilir.

Rüyada bilek bükmek kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına alamet etmektedir.

Rüyada boynunu bükmek iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, tüm sorunlarının biteceğine, işinde büyük başarı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada ip bükmek eksiği kendinde bulacağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada boyun bükmek eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, üzgün ve hasta olacağına işarettir.

Rüyada çamaşır bükmek eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, resmi bir kurumda işe girileceğine, zorlukların giderileceğine yorulur.

Rüyada yorgan bükmek hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, büyük üzüntülere sebep olacağına, tüm keyfinin kaçacağına yorulur.

Rüyada demiri bükmek hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran rüya sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, sorunların zor bir durum yaşatacağına rivayet eder.

Rüyada kaşık bükmek ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments