Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bileklerini kesmek

Rüyada bileklerini kesmek

Rüyada bileklerini kesmek kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada bileklerini kesmek gördüyseniz:

  • Kısa bir süre içerisinde maddi gelirlerinizi olumlu etkileyebilecek gelişmeler yaşanabilir veya karlı alışverişler söz konusu olabilir.

Rüyada bilek kesmek büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada bileklerini kesmek kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına rivayet eder.

Rüyada kendi bileklerini kesmek yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bilekte dövme görmek şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına delalettir.

Rüyada birinin bileklerini kestiğini görmek başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine işarettir.

Rüyada bilek güreşi görmek şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bilekte yara görmek daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada bileklerinin kanadığını görmek aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments