Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bileğinin koptuğunu görmek

Rüyada bileğinin koptuğunu görmek

Rüyada bileğinin koptuğunu görmek yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, daha rahat bir nefes alacağına, kişinin evlatlarının artacağına, kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine alamet eder.

Rüyada bileğinin koptuğunu gördüyseniz:

  • Uğraşılması gereken çok fazla sayıda gizli konu olabilir.

Rüyada bileğinden bıçaklanmak zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada bileğinde bilezik görmek düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, arzu ve isteklerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada başkasının bileğini kestiğini görmek hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayak bileğinden iğne vurulmak kazancın çoğalacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına inanılır.

Rüyada birinin bileğini kestiğini görmek kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, iş değişikliğine gidileceğine yorulur.

Rüyada kendi bileğini kestiğini görmek kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, rüya sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına inanılır.

Rüyada bileğinin kanadığını görmek doğru kararların alınacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına işarettir.

Rüyada bileğin kanadığını görmek özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments