Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bileğinden bıçaklanmak

Rüyada bileğinden bıçaklanmak

Rüyada bileğinden bıçaklanmak kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, ele geçen kazancın azalacağına, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, rüya sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, kazancından başkalarına da vereceğine, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada bileğinden bıçaklanmak gördüyseniz:

  • Konuşmalara başlamadan önce aklınızda bulunmasında fayda var.

Rüyada bileğinden bıçaklanmak arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına işarettir.

Rüyada bıçakla bileğini kesmek sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada bileğinden kan aktığını görmek iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına delalettir.

Rüyada el bileğinin koptuğunu görmek sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, sürekli bağırıp çağıracağına yorulmaktadır.

Rüyada ayak bileğinde yara görmek en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine tabir olunur.

Rüyada ayak bileğini kesmek iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine işaret eder.

Rüyada kol bileğinin kesildiğini görmek işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine alamet eder.

Rüyada birinin bileğini kesmek borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına, emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments