Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bileğin kanadığını görmek

Rüyada bileğin kanadığını görmek

Rüyada bileğin kanadığını görmek borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine, canın ve malının da her zaman güvende olacağına, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, istenen herşeye kavuşulacağına, ne yöne gideceğine karar veremeyen rüya sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada bileğin kanadığını gördüyseniz:

  • İlgilendiğiniz konularda beklenmedik ilerlemeler yaşanabilir.

Rüyada bileğinin kanadığını görmek her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, zahmete düşeceğine, rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada bileğin kanadığını görmek sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine, isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına yorulur.

Rüyada ayak bileği görmek sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına tabir olunur.

Rüyada ayak bileğinde yara görmek sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bileği taşı görmek inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, kendi işine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada ayak bileğinden iğne vurulmak hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, iyi zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada kendi bileğini kestiğini görmek işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, rüya sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine yorulur.

Rüyada bileğinden bıçaklanmak kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments