Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak bileğinden iğne vurulmak

Rüyada ayak bileğinden iğne vurulmak

Rüyada ayak bileğinden iğne vurulmak zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, sonunda maddi zarara gireceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayak bileğinden iğne vurulmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerden destek alacak probleminizden en kısa sürede kurtulmayı başaracaksınız.

Rüyada ayak bileğinden iğne vurulmak olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayak bileğinden vurulmak büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok hayırlı işlere imza atacağına, sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına alamet eder.

Rüyada ayak bileği görmek çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayak bileğini görmek karısının çok mutlu olacağına, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayak bileğinde bilezik görmek sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına delalet eder.

Rüyada ayak bileğinde yara görmek dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, gereksiz bir harcama yapılacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına işarettir.

Rüyada ayak bileğinden yaralanmak mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, ters giden olayların düzeleceğine, çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayak bileğini kesmek hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine, daha lüks bir hayat yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments