Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bileğinin kanadığını görmek

Rüyada bileğinin kanadığını görmek

Rüyada bileğinin kanadığını görmek hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, başarısının düşeceğine, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, başarısının azalacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bileğinin kanadığını gördüyseniz:

  • Karşı tarafı ikna edebileceğinizden ya da yatıştırabileceğinizden eminseniz, konuşabilirsiniz.

Rüyada bileğin kanadığını görmek işlerinin gelişme göstereceğine, büyüyeceğine, rüya sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına işaret eder.

Rüyada bileğinin kanadığını görmek yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, kazancının çoğalacağına, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin bileğini kestiğini görmek kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine işaret eder.

Rüyada başkasının bileğini kestiğini görmek kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada el bileği görmek iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine rivayet eder.

Rüyada bileği taşı görmek hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına işarettir.

Rüyada el bileğinin şiştiğini görmek sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine inanılır.

Rüyada kendi bileğini kestiğini görmek gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, anne baba dualarının alınacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments