Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bileğinde bilezik görmek

Rüyada bileğinde bilezik görmek

Rüyada bileğinde bilezik görmek mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, yeni bir başlangıç yapmaya, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine, tecrübesi olmayan yollara gireceğine işaret eder.

Rüyada bileğinde bilezik gördüyseniz:

  • Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz.

Rüyada bileğinde bilezik görmek güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bileğinde altın bilezik görmek malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, onu isyan noktasına getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayak bileğinde bilezik görmek işlerinde kara geçeceğine, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayak bileğinde altın bilezik görmek işlerinin artacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına inanılır.

Rüyada bileğinin kesilmesini görmek işinde çok büyük bereket göreceğine, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, az da olsa feraha çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada bileğini kestiğini görmek attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına rivayet eder.

Rüyada el bileğinin koptuğunu görmek rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bileği kesmek ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments