Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bileğinin kesilmesini görmek

Rüyada bileğinin kesilmesini görmek

Rüyada bileğinin kesilmesini görmek sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına yorulur.

Rüyada bileğinin kesilmesini gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan da yeni gelişmelere açıksınız.

Rüyada el bileğinin kesildiğini görmek zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada bileğinin kesilmesini görmek onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, kötü kişilere yakın olacağına, alim insanlardan sayılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayak bileğinin kesildiğini görmek şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kol bileğinin kesildiğini görmek sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine rivayet eder.

Rüyada bileğinden tutmak mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına yorulur.

Rüyada ayak bileğini kesmek yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine tabir olunur.

Rüyada ayak bileğinde yara görmek kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, işlerlik kazanıp insanla dolacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine yorulur.

Rüyada birinin bileğini kestiğini görmek kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments