Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak bileğinde yara görmek

Rüyada ayak bileğinde yara görmek

Rüyada ayak bileğinde yara görmek kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, müreffeh bir yaşama sahip olacağına, bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, çocuklar gibi şen olacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, esenlik bulacağına, rahata ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayak bileğinde yara gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda gardınızı düşüren durumlar olabilir.

Rüyada ayak bileğinden yaralanmak çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına delalet eder.

Rüyada ayak bileğinde yara görmek sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada el bileğinde yara görmek işleri yoluna sokacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada ayak bileğinin şiştiğini görmek sağlıklı bir ömür süreceğine, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine alamet eder.

Rüyada ayak bileği görmek fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına alamet eder.

Rüyada ayak bileğini görmek işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayak bileğinde altın bilezik görmek sorunlarının her geçen gün azalacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine rivayet eder.

Rüyada ayak bileğinin kırıldığını görmek yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, tüm sorunlarının biteceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments