Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bileğinden tutmak

Rüyada bileğinden tutmak

Rüyada bileğinden tutmak zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine, içine kapanacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine rivayet eder.

Rüyada bileğinden tutmak gördüyseniz:

  • Hiç ummadığınız bir yerde hayatınızda önemli bir yer tutacak kişiyle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada bileğinden tutmak barış için adım atacağına, mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına inanılır.

Rüyada birinin bileğini kestiğini görmek kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada bileğini kırmak bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, devlet kapısından bir yardım alacağınıza işaret eder.

Rüyada bileğini kesmek ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına işarettir.

Rüyada sol bileğini kesmek kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, boş kuruntularla uğraşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayak bileğinde yara görmek yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Rüyada bileğinin kanadığını görmek böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına işarettir.

Rüyada el bileği görmek büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments