Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el bileğinin kesildiğini görmek

Rüyada el bileğinin kesildiğini görmek

Rüyada el bileğinin kesildiğini görmek maddi anlamda rahatlamaya, yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, yersiz yere suçlanacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, rahatının ve gelirinin artacağına delalettir.

Rüyada el bileğinin kesildiğini gördüyseniz:

  • Huzur ortamını sağlamak için sakin kalmak gerekiyor.

Rüyada el bileğinin kesildiğini görmek onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kol bileğinin kesildiğini görmek kötü günlerinin biteceğine, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada bileğinin kesilmesini görmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına, her zaman çok üzgün olacağına, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına işarettir.

Rüyada ayak bileğinin kesildiğini görmek mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına işarettir.

Rüyada el bileğini kesmek masa başı bir işe girileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada el bileği görmek uğradığı zararları telafi edeceğine, büyük başarıla kazanacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada el bileğinin kırıldığını görmek huzura ve sıhhate kavuşacağına, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada el bileğinin şiştiğini görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, daha kötü günler yaşayacağına, kazançlı işler yapılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments