Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kol bileğinin kesildiğini görmek

Rüyada kol bileğinin kesildiğini görmek

Rüyada kol bileğinin kesildiğini görmek alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, zaferlere doymayacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına, gelişmelerin olacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, kendisine istediklerini nasip edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kol bileğinin kesildiğini gördüyseniz:

  • Bazı iş birliklerinizi, müşterilerinizi ya da farklı başlıklardaki maddi konuları ilgilendiren haberler ortaya çıkabilir.

Rüyada kol bileğinin kesildiğini görmek sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine delalettir.

Rüyada bileğinin kesilmesini görmek işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine, işindeki verimliliğin düşeceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada el bileğinin kesildiğini görmek yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayak bileğinin kesildiğini görmek dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayak bileğinin şiştiğini görmek sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına alamet etmektedir.

Rüyada bileğinin çıktığını görmek manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına delalet eder.

Rüyada ayak bileğinin kırıldığını görmek sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına yorulur.

Rüyada bileğin kanadığını görmek iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına, gittiği yolda çok başarılı olacağına, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments