Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bileğinin çıktığını görmek

Rüyada bileğinin çıktığını görmek

Rüyada bileğinin çıktığını görmek yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, dertlerin yükünden kurtulacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, bir bebek sahibi olunacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine alamet eder.

Rüyada bileğinin çıktığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin asıl niyetleri üzerine detaylı düşünmeniz ortaya çıkan bir fırsatı geri çevirmenize ya da kullanmamanıza neden olabilir.

Rüyada bileğinin çıktığını görmek sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, malların çoğalacağına inanılır.

Rüyada bileği taşı görmek içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, ticaretinin büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada bileğinden tutmak çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına işarettir.

Rüyada bileğinde altın bilezik görmek yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, endişelerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayak bileğinde yara görmek işlerinin ve düzeninin bozulacağına, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine delalet eder.

Rüyada birinin bileğini kesmek elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada bileğinin koptuğunu görmek girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada sol bileğini kesmek sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments