Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bileğinde altın bilezik görmek

Rüyada bileğinde altın bilezik görmek

Rüyada bileğinde altın bilezik görmek alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bileğinde altın bilezik gördüyseniz:

  • Yavaşlayan veya tıkanmaya başlayan iş, plan veya ilişkilerin önü açılıyor.

Rüyada ayak bileğinde altın bilezik görmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada bileğinde altın bilezik görmek işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bileğinde bilezik görmek kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayak bileğinde bilezik görmek başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, bir süre zorluk çekeceğine, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete işarettir.

Rüyada başkasının bileğini kesmek çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına delalet eder.

Rüyada bileğinin kesilmesini görmek kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, kara kara düşüneceğine, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine alamet eder.

Rüyada bileğinin kanadığını görmek mesleğine dört elle sarılacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, borçların ve dertlerin biteceğine rivayet eder.

Rüyada kendi bileğini kestiğini görmek içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, işinde büyük başarılar alacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments