Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bileği taşı görmek

Rüyada bileği taşı görmek

Rüyada bileği taşı görmek büyük bir saygınlık kazanacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, hayallerde değişiklikler olacağına, insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, hüsrana uğratacağına alamet eder.

Rüyada bileği taşı gördüyseniz:

  • Sizi rahatsız eden şeyler varsa, bunu yüksek sesle dile getirebilir ya da bitirilmesi gereken işleri tamamlayabilirsiniz.

Rüyada bileği taşı görmek işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada bıçakla bileğini kesmek çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kol bileğinin kesildiğini görmek kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bileğini kesmek insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, dini bütün bir eşe sahip olacağına yorulur.

Rüyada ayak bileği görmek kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına işarettir.

Rüyada kendi bileğini kesmek yeni bir işe geçiş yapılacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına delalet eder.

Rüyada el bileğinin kırıldığını görmek bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine, işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine delalettir.

Rüyada ayak bileğinde altın bilezik görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments