Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bileğini kırmak

Rüyada bileğini kırmak

Rüyada bileğini kırmak ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına işaret eder.

Rüyada bileğini kırmak gördüyseniz:

  • Zerafeti elden bırakmamak için ekstra çaba sarf etmeniz gerekebilir.

Rüyada bileğini kırmak sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine alamet eder.

Rüyada bıçakla bileğini kesmek yeni hobiler edinileceğine, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına delalettir.

Rüyada ayak bileğinde yara görmek işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, işlerinin günden güne açılacağına, kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine alamet eder.

Rüyada bileğini kestiğini görmek üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, kime gideceğine, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada bileği kırılmak kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, çok rahat edeceğine inanılır.

Rüyada bileğin kanadığını görmek bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, hayatının iyileşeceğine, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayak bileğinin şiştiğini görmek çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayak bileğinde kıl görmek başarılı çalışmalara imza atacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, yepyeni projelerle uğraşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments