Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak bileğinin şiştiğini görmek

Rüyada ayak bileğinin şiştiğini görmek

Rüyada ayak bileğinin şiştiğini görmek müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına, gönül gözüyle olan biteni değerlendiren rüya sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayak bileğinin şiştiğini gördüyseniz:

  • Daha çok parasal olaylar öne çıkıyor.

Rüyada ayak bileğinin şiştiğini görmek sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine yorulur.

Rüyada el bileğinin şiştiğini görmek yeni lezzetlerin tadına varacağına, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, çok kolay bir hayatı olacağına işarettir.

Rüyada ayak bileğinden yaralanmak kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, büyük zorluklar geçireceğine, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayak bileği görmek adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, yönetici makamına geleceğine rivayet eder.

Rüyada ayak bileğinden vurulmak rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine yorulur.

Rüyada ayak bileğinde kıl görmek eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına delalet eder.

Rüyada ayak bileğinin kesildiğini görmek dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine yorulur.

Rüyada ayak bileğini görmek daha iyi mağazalardan giyineceğine, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments