Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bileğinden kan aktığını görmek

Rüyada bileğinden kan aktığını görmek

Rüyada bileğinden kan aktığını görmek yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına delalet eder.

Rüyada bileğinden kan aktığını gördüyseniz:

  • İniş çıkışlı hareketleri olan kişi ya da durumlardan uzak kalmalı, şüpheli kişi veya işlere olumsuz yanıt vermekten çekinmemelisiniz.

Rüyada bileğinden kan aktığını görmek çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine yorulur.

Rüyada bileğinin kanadığını görmek sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, dertlerin ve endişelerin son bulacağına delalet eder.

Rüyada bileğini kesmek iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına işarettir.

Rüyada el bileği görmek işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, çalışmaların beğeni almayacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bileğinden tutmak işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bileğinden bıçaklanmak gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayak bileğinde altın bilezik görmek fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine rivayet eder.

Rüyada bıçakla bileğini kesmek bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments