Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el bileği görmek

Rüyada el bileği görmek

Rüyada el bileği görmek maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada el bileği gördüyseniz:

  • Bir yakınınız ya da birlikte çalıştığınız bir kişi size rahatsızlık veriyor olabilir.

Rüyada el bileğinin koptuğunu görmek günbegün kötüleşeceğine, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına delalet eder.

Rüyada el bileğinin şiştiğini görmek bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada el bileğinin kesildiğini görmek başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada el bileğinin kırıldığını görmek kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına inanılır.

Rüyada el bileğinde yara görmek işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına işarettir.

Rüyada el bileği görmek alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına yorulur.

Rüyada el bileğini kesmek kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına işaret eder.

Rüyada ayak bileğinden yaralanmak yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, kazancında bereketin artacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments