Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el bileğinin koptuğunu görmek

Rüyada el bileğinin koptuğunu görmek

Rüyada el bileğinin koptuğunu görmek maddi sıkıntısı olmayacağına, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, hayata karşı cesaretini kıracağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada el bileğinin koptuğunu gördüyseniz:

  • Hayatınızdaki bazı ilişkileri sonlandırmak veya bağları kopartmak isteyebilirsiniz.

Rüyada el bileğinin koptuğunu görmek maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada el bileğinin kesildiğini görmek maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine işaret eder.

Rüyada el bileğinin kırıldığını görmek yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada el bileğinde yara görmek eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada el bileğini kesmek karamsar ve umutsuz olacağına, mesleğinde atılım yapacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada el bileğinin şiştiğini görmek hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına inanılır.

Rüyada el bileği görmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayak bileğini kesmek fakir fukaraya yardım edileceğine, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments