Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak bileği görmek

Rüyada ayak bileği görmek

Rüyada ayak bileği görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına yorulur.

Rüyada ayak bileği gördüyseniz:

  • Ani gelişen olaylar dengenizi bozabilir.

Rüyada ayak bileğini görmek arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada ayak bileğinin şiştiğini görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, gülen yüzünün hiç solmayacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına inanılır.

Rüyada ayak bileğinde altın bilezik görmek yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, takdir görecek pek çok iş yapacağına delalettir.

Rüyada ayak bileğinden iğne vurulmak iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, dertlerin bölüşüleceğine, borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına inanılır.

Rüyada ayak bileğini kesmek sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına tabir olunur.

Rüyada ayak bileği görmek yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayak bileğinin kesildiğini görmek yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayak bileğinden vurulmak zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments