Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el bileğinin kırıldığını görmek

Rüyada el bileğinin kırıldığını görmek

Rüyada el bileğinin kırıldığını görmek sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, parasının ve makamının artacağına, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, bir sebeple çok zorlanacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine tabir olunur.

Rüyada el bileğinin kırıldığını gördüyseniz:

  • Bir taraftan sizden beklenenleri yerine getirirken bir taraftan da ilerlemeyi hedeflemelisiniz.

Rüyada el bileğinin kırıldığını görmek verilen emeğin boşa çıkmayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına delalet eder.

Rüyada bileği kırılmak çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayak bileğinin kırıldığını görmek sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine, itibar göreceğine, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada el bileğinin koptuğunu görmek iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada el bileği görmek üst üste birçok sorun yaşanacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada el bileğinin şiştiğini görmek çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, işinden ve hayatından geri kalacağına, kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına işaret eder.

Rüyada el bileğinde yara görmek ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada el bileğini kesmek içinin rahat edeceğine, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments