Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak bileğinin kırıldığını görmek

Rüyada ayak bileğinin kırıldığını görmek

Rüyada ayak bileğinin kırıldığını görmek hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına, daha çok saygı ve destek göreceğine, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına delalet eder.

Rüyada ayak bileğinin kırıldığını gördüyseniz:

  • Gelir kaynaklarınızda tıkanıklıklar olabilir.

Rüyada ayak bileğinin kırıldığını görmek kişinin her daim iyi anılacağına, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bileği kırılmak çok rahat bir hayata adım atacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine rivayet eder.

Rüyada el bileğinin kırıldığını görmek kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına işaret eder.

Rüyada ayak bileğinin şiştiğini görmek bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına delalettir.

Rüyada ayak bileğinde altın bilezik görmek parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, büyük borçlar alınacağına, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine işarettir.

Rüyada ayak bileğini görmek aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına, şansın yaver gideceğine, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına delalettir.

Rüyada ayak bileğinden vurulmak ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, rüya sahibinin yalnızlaşacağına tabir olunur.

Rüyada ayak bileğinden yaralanmak kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments