Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bıldırcın kuşu yakalamak

Rüyada bıldırcın kuşu yakalamak

Rüyada bıldırcın kuşu yakalamak sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine, hayata küseceğine, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bıldırcın kuşu yakalamak gördüyseniz:

  • Mesleki konularda bazı terslikler devam edebilir.

Rüyada bıldırcın kuşu yakalamak çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada canlı bıldırcın yakalamak çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve rüyayı gören kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada yavru bıldırcın görmek inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına rivayet eder.

Rüyada bıldırcın avlamak yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine alamet eder.

Rüyada bıldırcın yumurtası içmek çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, kalbinin küt küt edeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine inanılır.

Rüyada kızarmış bıldırcın görmek bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine yorulur.

Rüyada beyaz bıldırcın görmek daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, helal kazanca sahip olunacağına, hayata karşı isteksizleşeceğine rivayet eder.

Rüyada bıldırcın görmek kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments