Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızarmış bıldırcın görmek

Rüyada kızarmış bıldırcın görmek

Rüyada kızarmış bıldırcın görmek hasta ise bakacağına, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, planların tutmayacağına, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına işaret eder.

Rüyada kızarmış bıldırcın gördüyseniz:

  • Ya maddi açıdan güçlenecek veya da işinizde terfi edeceksiniz.

Rüyada kızarmış bıldırcın görmek yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına alamet eder.

Rüyada kırık bıldırcın yumurtası görmek elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pişmiş bıldırcın görmek huzuru yakalayacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına işarettir.

Rüyada siyah bıldırcın görmek yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, ekmeğinin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bıldırcın sürüsü görmek sıkıntılı bir döneme gireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine yorulur.

Rüyada bıldırcın kuşu yakalamak hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, dirlik ve beraberliklerin yok olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bıldırcın yavrusu görmek kız çocuğunun olacağına, hakkını yedirtmeyeceğine, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına işarettir.

Rüyada bıldırcın tutmak düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments