Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bıldırcın yumurtası içmek

Rüyada bıldırcın yumurtası içmek

Rüyada bıldırcın yumurtası içmek hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına, içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, manevi olarak çökmekle kalmayacağına işaret eder.

Rüyada bıldırcın yumurtası içmek gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili uzun süredir elinizin değmediği işleri halletme fırsatı bulacaksınız.

Rüyada bıldırcın yumurtası içmek rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine işarettir.

Rüyada bıldırcın yumurtası toplamak ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine rivayet eder.

Rüyada bıldırcın yumurtası görmek başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada kırık bıldırcın yumurtası görmek geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, eski bir davanın tekrar açılacağına tabir olunur.

Rüyada bıldırcın yumurtası kırmak işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına delalettir.

Rüyada bıldırcın yumurtası yemek düzeninin yıkılmayacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, düşmanlar tarafından zarar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kızarmış bıldırcın görmek emrinde insan çalıştıracağına, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bıldırcın avlamak zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine, hayırlı bir hayat süreceğine, yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments